Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μοτοπορεία Εθνικιστών Στην Ηλιούπολη Την 25η Μαρτίου – Πέταξαν Τρικάκια Με Συνθήματα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μοτοπορεία Εθνικιστών Στην Ηλιούπολη Την 25η Μαρτίου – Πέταξαν Τρικάκια Με Συνθήματα

Μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν μέλη της εθνικιστικής ομάδας «propatria» το πρωί της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου 15 δικάβαλες μηχανές πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πετώντας τρικάκια με συνθήματα όπως «Σήκω πολέμα όπως το 21′ – Ή ραγίας ή Έλληνας».

Τη μοτοπορεία συνόδευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με περιπολικά και τουλάχιστον 20 μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, η εν λόγω ομάδα έχει αναφορές στον εθνικισμό, ενώ τελευταία της δράση ήταν μια επιμνημόσυνη δέηση στον χουντικό αξιωματικό Νικόλα Ντερτιλή.

Μαχόμενη Ηλιούπολη: «Οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας και παντού»

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό δημοσίευσε η δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη», αναφέροντας πως «την ίδια στιγμή που σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας έκανε φιέστες για τον εαυτό του, ομάδα φασιστών έκανε μοτοπορεία συνοδεία αστυνομικών σε κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης».

Μάλιστα τα μέλη της παράταξης μάζεψαν τα τρικάκια από τους δρόμους της πόλης, με την ανακοίνωση να τονίζει πως «οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας και παντού».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ