Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Με Περιορισμούς Λόγω Κορωνοϊού Η Κατάθεση Στεφάνων Για Την 25η Μαρτίου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Με Περιορισμούς Λόγω Κορωνοϊού Η Κατάθεση Στεφάνων Για Την 25η Μαρτίου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Με περιορισμούς λόγω κορωνοϊού εορτάστηκε η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάστασης στην Ηλιούπολη, με παρατάξεις, φορείς και σωματεία της πόλης να καταθέτουν στεφάνια στο μνημείο της πλατείας Ηρώων στην Ηλιούπολη.

Το παρών στη σεμνή εκδήλωση έδωσε πληθώρα αιρετών της πόλης, με τον Δήμαρχο Ηλιούπολη Γιώργο Χατζηδάκη να καταθέτει πρώτος στεφάνι. Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Γεωργάκης, Κώστας Σεφτελής, Κώστας Καλούδης, Γιάννης Πούλος και Παναγιώτης Κόκλας.

katathesi 07 Με Περιορισμούς Λόγω Κορωνοϊού Η Κατάθεση Στεφάνων Για Την 25η Μαρτίου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κατέθεσαν στεφάνι ο Μαρίνος Μπασούρης με τον Στάθη Ψυρρόπουλο, από την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Κουρής και Παναγιώτης Καρανδρέας, ενώ από την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω» οι δημοτικοί σύμβουλοι Γαβριήλ Αραμπατζής και Θανάσης Αθανασίου. Παρόντες ήταν επίσης ο Χρήστος Κοκοτίνης από την παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», με την παράταξη του, αντί στεφάνου να καταθέτει ποσό στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά».

katathesi Stefanwn 25i martioy 02 Με Περιορισμούς Λόγω Κορωνοϊού Η Κατάθεση Στεφάνων Για Την 25η Μαρτίου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Παρόντες Εκπρόσωποι Της Περιφέρειας Και Κομμάτων

Εκτός από τις δημοτικές παρατάξεις, στην κατάθεση εκπροσωπήθηκε η περιφέρεια Αττικής από την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Κουρή, ενώ υπήρξε κατάθεση από τον τομεάρχη Αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ Θανάση Ζαννιά, καθώς και από μέλος της Ελληνικής Λύσης.
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης, αντί για στεφάνι κατέθεσε ποσό σε φιλανθρωπικό σκοπό.

katathesi 04 Με Περιορισμούς Λόγω Κορωνοϊού Η Κατάθεση Στεφάνων Για Την 25η Μαρτίου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)
katathesi 05 Με Περιορισμούς Λόγω Κορωνοϊού Η Κατάθεση Στεφάνων Για Την 25η Μαρτίου Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

*Οι φωτογραφίες είναι του Άγγελου Κάνδηλα. Eυχαριστούμε το blog “Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης” για την την ευγενική παραχώρηση τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ