Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μία Σύλληψη Για Υπόθεση Ναρκωτικών Στην Ηλιούπολη – Εμπλέκεται Γνωστός Τραγουδιστής

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μία Σύλληψη Για Υπόθεση Ναρκωτικών Στην Ηλιούπολη – Εμπλέκεται Γνωστός Τραγουδιστής

Στα χέρια των ανδρών Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έπεσε ένας Ηλιουπολίτης ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Ο Ηλιουπολίτης είναι ένας εκ των 4 συλληφθέντων, με τους υπόλοιπους να δραστηριοποιούνται σε άλλες πόλεις των νοτίων προαστίων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι φερόμενοι ως δράστες κατηγορούνται πως διακίνησαν σχεδόν 1 κιλό κοκκαϊνης, με το κάθε γραμμάριο να πωλείται περίπου 60 ευρώ, ενώ μαζί με τις υπολοιπες δραστηριότητες της οργάνωσης, οι κατηγορούμενοι φαίνεται πως αποκόμισαν κέρδη τουλάχιστον 70.000 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει έντονη η φημολογία πως στην υπόθεση εμπλέκεται γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ο οποίος δρούσε ως πελάτης και ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σπίτια στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν 0,6 γραμμ. κοκαΐνης, 78.96 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 25,93 γραμμ. κάνναβης τύπου σοκολάτα, 2 τρίφτες κάνναβης, 3 αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 18.175 ευρώ, καραμπίνα κυνηγετικού τύπου άνευ αδείας, επιταγές και μπλοκ αμφιβόλου γνησιότητας.

Η έρευνα για την εμπλοκή περισσότερων ατόμων στην υπόθεση συνεχίζεται, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ