Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκίνησε Για Άλλη Μια Χρονιά Η Ακαδημία Γονέων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ξεκίνησε Για Άλλη Μια Χρονιά Η Ακαδημία Γονέων Στην Ηλιούπολη

Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμος Ηλιούπολης στέκεται αρωγός στους γονείς, εκκινόντας τον θεσμό της «Ακαδημίας Γονέων».

Πρόκειται για μία σειρά διαλέξεων που αφορά γονείς και κηδεμόνες παιδιών και συντονίζεται από την Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Αρωγόί στην προσπάθεια είναι η Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής καθώς φορείς υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης η Ακαδημία Γονέων θα αποτελείται από οκτώ διαδικτυακές συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται τη 2η Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18:15 – 20:15 μ.μ. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου την ίδια ώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/JjbUbRTZjLpVEB7VA

Η πρώτη συνάντηση των γονέων με τους αρμόδιους φορείς πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου την Τετάρτη που μας πέρασε. Το θέμα γύρω από το οποίο έγινε η συζήτηση ήταν: «το Σχολικό περιβάλλον και η εκπαίδευση ενόψει της νέας φάσης της πανδημίας»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ