Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προ Των Πυλών Μελέτη Για Την Καταγραφή & Οριοθέτηση Των Ρεμάτων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προ Των Πυλών Μελέτη Για Την Καταγραφή & Οριοθέτηση Των Ρεμάτων Στην Ηλιούπολη

Ειδική μελέτη για την καταγραφή και την οριοθέτηση των ρεμάτων της Ηλιούπολης ετοιμάζει η διοίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντός του 2021 και με βάση το τεχνικό πρόγραμμα που θα εισηγηθεί η δημοτική αρχή, θα πραγματοποιηθεί ειδική μελέτη που θα χαρτογραφεί όλα τα ρέματα που ξεκινούν από τον ορεινό όγκο του Υμηττού και καταλήγουν στις κατοικημένες περιοχές της πόλης και θα προτείνει παρεμβάσεις ώστε να καθαριστούν  και να μην αποτελούν δυνητικό κίνδυνο για την οικιστική ζώνη. Το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021 με κονδύλι ύψους 30.000 ευρώ.

Το ζήτημα είχε αναδείξει στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη», μετά από τη σημαντική παρέμβαση του κ. Παναγιώτη Στρατή, ιδρυτικού μέλους της ομάδας πολιτών του «Πανοράματος» Ηλιούπολης. Σε επιστολή που είχε καταθέσει ο κ. Στρατής προς τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είχε επισημάνει την ύπαρξη πολλαπλών ρεμμάτων που συγκεντρώνουν βρόχινα νερά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τα οποία λόγω των φερτών υλικών που έχουν συγκεντρώσει θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στις κατοικίες δίπλα στο βουνό.

Όπως όλα δείχνουν το αίτημα των πολιτών του «Πανοράματος» εισακούστηκε και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το ζήτημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ