Facebook Pixel

Αθλητικα

Με Το Ένα Πόδι Στον Τελικό Του Κυπέλλου ΕΠΣΑ Η Ηλιούπολη, 1-4 Τον Άγιο Θωμά

Με πρωταγωνιστή τον Γκανέζο Carlos Buxton η Ηλιούπολη επικράτησε άνετα του υποδεέστερου αγωνιστικά Αγίου Θωμά.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Με Το Ένα Πόδι Στον Τελικό Του Κυπέλλου ΕΠΣΑ Η Ηλιούπολη, 1-4 Τον Άγιο Θωμά

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΠΑ έκανε η ομάδα της Ηλιούπολης, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-4 του Αγίου Θωμά στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Βαγγέλης Χαντές επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, λόγω του μεγάλου φόρτου παιχνιδιών των τελευταίων εβδομάδων, δίνοντας ευκαιρίες και σε νέους, ταλαντούχους παίκτες. Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να αιφνιδιάστηκαν στα πρώτα λεπτά με το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, ωστόσο αντέδρασαν άμεσα. Ο νεοαποκτηθείς Carlos Buxton, ισοφάρισε στο 12 ενώ στο 39′ ο Ταβάρες πέτυχε το 1-2 με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Πολίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κυανέρυθροι ανέβασαν ρυθμούς και είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας, πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ με τον Buxton και τον Ντογκάνι, με το 1-4 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Ηλιούπολη, έτσι, είναι με το «ένα πόδι» στον τελικό, με το δεύτερο ματς να διεξάγεται σε δύο εβδομάδες στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ