Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχονται Μαζικές Αναπλάσεις Πεζοδρομίων Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Ένα σημαντικό έργο δρομολογείται για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχονται Μαζικές Αναπλάσεις Πεζοδρομίων Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Σημαντικά κονδύλια που προορίζονται για την ανάπλαση των πεζοδρομίων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης, θέλοντας να αλλάξει την κακή εικόνα που επικρατεί στην συγκεκριμένη «γειτονιά» και να βελτιώσει την προσβασιμότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, στο πρόφατο ραντεβού που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντική χρηματοδότηση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό την πλήρη ανάπλαση μεγάλου μέρους των πεζοδρομίων της περιοχής. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την ολική ανάπλαση που θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο μέρος της Αγίας Μαρίνας από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», η Αγία Μαρίνα θα υποστεί τεράστιες βελτιώσεις τα επόμενα χρόνια, με τα δύο προγράμματα να αναβαθμίζουν σημαντικά τον δημόσιο χώρο.

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ηλιοτυπία», το συγκεκριμένο έργο έχει ήδη ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας και η σχετική μελέτη αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την άνοιξη του 2023.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ