Facebook Pixel

Αθλητικα

Ξεκινούν Τη Λειτουργία Τους Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκινούν Τη Λειτουργία Τους Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Με αισιοδοξία ξεκινά η νέα σεζόν για τις ακαδημίες του Γ.Σ Ηλιούπολης, με τους προπονητές να είναι έτοιμοι να προπονήσουν τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου μετά από πολλούς μήνες διακοπής.

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης διαθέτει σύγχρονες υποδομές ακαδημιών με τις προπονήσεις διεξάγονται στις ανανεωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης, υπό την εποπτεία των πλέον πεπειραμένων και εξιδεικευμένων προπονητών, οι οποίοι έχουν πιστοποιημένη γνωστική επάρκεια στην προπονητική και μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση νέων ταλέντων.

Όπως επισημαίνει στο ilioupolinews.gr ο προπονητής των ακαδημιών κ. Δημήτρης Αγγελής «φέτος έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε μετά απο πολύ καιρό τα παιδιά και να τους δώσουμε μια ασφαλή διέξοδο άθλησης, μετά απο απανωτά lockdowns». Ο κ. Αγγελής, κάτοχος του διπλώματος UEFA B, είναι ένας από τους προπονητές που με την εξειδικευμένη γνώση τους εγγυόνται πως οι μαθητές των ακαδημιών, εκτός από τη φυσική τους κατάσταση, θα αναπτύξουν ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα, προσόντα άκρως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία των παιδιών.

Ηδη, πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του το τμήμα Κ18, ενώ στις 30 Αυγούστου ξεκινούν και οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήματα.

Πως Θα Γράψετε Το Παιδί Σας Στις Ακαδημίες

Μπορείτε να αιτηθείτε την έγγραφή του παιδιού σας στις ακαδημίες είτε μέσω του website του Γ.Σ Ηλιούπολης, στην ειδική φόρμα αιτήσεων, είτε με μια επίσκεψη στα γραφεία των ακαδημιών, στο τέρμα της οδού Αλιμούντος, στην Ηλιούπολη.

Η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 30/8/2021, καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948040407.

Soccer Camp Ξεκινούν Τη Λειτουργία Τους Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ