Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επιστολή Διαμαρτυρίας Χατζηδάκη Στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επιστολή Διαμαρτυρίας Χατζηδάκη Στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Την έντονη δυσαρέσκεια του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού εκφράζει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με ανοικτή επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης αντιδρά έντονα στην παύση της χρηματοδότησης του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους» για την περίοδο 2021-2022, γεγονός που προκαλεί σημαντικό πλήγμα στα αθλητικά πράγματα του Δήμου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή «Η διπλωματική διατύπωση ότι η Γ.Γ.Α. δεν θα συμμετάσχει οικονομικά στα ανωτέρω προγράμματα για το έτος 2021-2022, για να καταστούν αποδοτικότερα και να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των Δήμων κρίνεται απαράδεκτη, εντελώς προσχηματική και απέχει παρασάγγας από την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Ηλιούπολης».

Ο Γιώργος Χατζηδάκης στην επιστολή του παραθέτει μια σειρά από πολύ σημαντικές δράσεις αθλητισμού που χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην πόλη, κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου για αδυναμία παροχών προς τους πολίτες, εφόσον η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν αναθεωρήσει την απόφαση της.

«Ως Δήμος Ηλιούπολης εκφράζουμε τη βαθιά μας δυσαρέσκεια και διαφωνία για την απόφαση διακοπής του προγράμματος και μαζί με όλους τους φορείς που πλήττονται και κυρίως με την τοπική κοινωνία, σας ζητούμε να την αναθεωρήσετε άμεσα, προς όφελος των πολιτών, που τόσα χρόνια συμμετέχουν και επωφελούνται από το Π.Α.γ.Ο.», καταλήγει η επιστολή.

240490908 234664095099906 219942884177935112 n Επιστολή Διαμαρτυρίας Χατζηδάκη Στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ