Facebook Pixel

Τοπικα

Ξεκίνησαν Οι Προετοιμασίες Για Τις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκίνησαν Οι Προετοιμασίες Για Τις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές Στον Δήμο Ηλιούπολης

Oι Χριστουγενιάτικες γιορτές πλησιάζουν και ο Δήμος Ηλιούπολης έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την τόνωση του εορταστικού κλίματος στην πόλη.

Με βάση μια σειρά αποφάσεων που έχουν αναρτηθεί στη Δι@ύγεια, ο Δήμος έχει προκηρύξει ήδη διαγωνισμό ύψους 30.000 ευρώ για την εκμίσθωση χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης. Σημειώνεται πως ποσό είναι πολύ μικρότερο από το αντίστοιχο περυσινό και περιλαμβάνει πέρα από την εκμίσθωση των στολιδιών, την τοποθέτηση και την αποξήλωσή τους.

Επίσης, έχουν ήδη αναρτηθεί δύο ανακηρύξεις για την εκμίσθωση της πλατείας Φλέμινγκ και της κεντρικής πλατείας, προκειμένου να στηθούν τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Όσο για τις καθιερωμένες, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που τα προηγούμεα χρόνια σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, δεν υπάρχουν -προς το παρόν- πληροφορίες για το εάν θα διεξαχθούν.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ