Facebook Pixel

Αθλητικα

Ξεκινάει Το Toυρνουά Ανόδου Για Το Τμήμα Βόλεϋ Ανδρών Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκινάει Το Toυρνουά Ανόδου Για Το Τμήμα Βόλεϋ Ανδρών Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Τα τελευταία τους, κρίσιμα παιχνίδια για τη φετινή σεζόν θα δώσουν οι παίκτες του τμήματος βόλεϋ ανδρών του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης, διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Μετά την κατάκτηση του 2ου διαδοχικού πρωταθλήματος ΕΣΠΑΔΑ, οι παίκτες του Γιάννη Παπαχρήστου διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο, έχοντας μπροστά τους 4 δύσκολα παιχνίδια. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Απριλίου, με όλα τα παιχνίδια του Γ.Σ Ηλιούπολης να μεταδίδονται ζωντανά από το NS Web TV.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

438102348 7718711028191498 5079680708538857330 n Ξεκινάει Το Toυρνουά Ανόδου Για Το Τμήμα Βόλεϋ Ανδρών Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Κάλεσμα Από Τον Προπονητή Γιάννη Παπαχρήστο

«Είμαι βέβαιος ότι στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές, καθώς ο σύλλογός μας διοργανώνει μια μεγάλη αθλητική “γιορτή” ,που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των ανθρώπων του βόλεϋ και όχι μόνο», αναφέρει σε δηλώσεις του ο προπονητής του Γ.Σ.Η Γιάννης Παπαχρήστος, ο οποίος καλεί τον κόσμο της Ηλιούπολης να δώσει το «παρών» στα κρίσιμα παιχνίδια. Κάλεσμα έχουν απευθύνει και οι Rebels 9, οι οποίοι, όπως πάντα θα είναι παρόντες στο γήπεδο.

Φιλανθρωπική Δράση

Οι ιθύνοντες του Γ.Σ Ηλιούπολης επέλεξαν να συνδυάσουν τη συγκεκριμένη αθλητική «γιορτή» με μια πράξη αγάπης, βοηθώντας δομές του Δήμου. Έτσι κ ατά τη διάρκεια όλων των αγώνων, αντί εισιτηρίου στην είσοδο του γηπέδου, θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης και στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Ηλιούπολης «Η Αγία Ταβιθά».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ