Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξανά Κλειστή Η Μεγάλη Πισίνα Στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Προβλήματα δίχως τέλος στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξανά Κλειστή Η Μεγάλη Πισίνα Στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Δεν έχει τέλος το “σίριαλ” με το άνοιγμα και το κλείσιμο της μεγάλης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης, καθώς για άλλη μια ημέρα παραμένει κλειστή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΟΔΗΛ, «σήμερα Παρασκευή  7/2/2020 λόγω ισχυρών βορείων ανέμων και χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος η μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου θα είναι προσωρινά κλειστή». Είναι η 5η φορά από τον Δεκέμβριο που η πισίνα μένει εκτός λειτουργίας, με τα σωματεία και τους δημότες που τη χρησιμοποιούν να εκφράζουν διαρκώς την έντονη δυσαρέσκειά τους και παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης του ΠΑΟΔΗΛ πως το πρόβλημα θα λυθεί.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικαλείται ο ΠΑΟΔΗΛ, το σύνολο των κολυμβητηρίων του νομού Αττικής λειτουργεί κανονικά, χωρίς να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με την πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου στην Ηλιούπολη.

Προβλημάτων Συνέχεια Στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης – Εξηγήσεις Από Τον ΠΑΟΔΗΛ

Πριν λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Πανταζόπουλος είχε συναντηθεί με σωματεία και πολίτες, διαβεβαιώνοντας τους πως το πρόβλημα με τη θερμοκρασία της μεγάλης πισίνας θα λυθεί, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Όπως δήλωσε ο κ. Πανταζόπουλος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο (30/1/2020), ο ΠΑΟΔΗΛ προτίθεται τον προσεχή Αύγουστο να πραγματοποίησει εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο κολυμβητήριο, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα από τη νέα σεζόν.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ