Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: Αιχμές Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Για Τη Διοίκηση – Ζητά Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Άμεση απολύμανση των σχολείων ζητά η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ προτείνει και διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κορωνοϊός: Αιχμές Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Για Τη Διοίκηση – Ζητά Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Αιχμές κατά της δημοτικής αρχής στην Ηλιούπολη αφήνει με ανακοίνωση της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” κατηγορεί τη δημοτική αρχή για ανυπόστατους ισχυρισμούς, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου για μη-διενέργεια απολυμάνσεων στα σχολεία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Η απολύμανση των σχολείων σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου, δεν αποτελεί μέσο πρόληψης ενώ παράλληλα εγκυμονεί κινδύνους στα παιδιά. Αυτά που λέει η Δημοτική Αρχή δεν ισχύουν. Η χρήση απολυμαντικών ΔΕ δημιουργεί συνθήκες ανθεκτικότητας των ιών και εφόσον χρησιμοποιηθούν απολυμαντικές ουσίες εγκεκριμένες από τον ΕΟΦ δεν υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά».

Η παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου ζητά επίσης έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τα το θέμα του κορωνοϊου, προκειμένου να αποφασιστούν άμεσα τα μέτρα που πρέπει να λάβει ο δήμος για την προστασία των πολιτών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ