Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ένας Δήμαρχος Έβαλε Στη Θέση Τους Έξι Υπουργούς (Video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένας Δήμαρχος Έβαλε Στη Θέση Τους Έξι Υπουργούς (Video)

Σκληρή κριτική σε έξι «γαλάζιους» υπουργούς άσκησε ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στο forum του ΣΠΑΥ που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στην γειτονική Αργυρούπολη.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τα «έψαλε» στους υπουργούς κατηγορώντας τους για πολιτική απρέπεια, ψέγοντας το γεγονός πως όλοι τους αποχώρησαν μετά το τέλος των ομιλιών τους, χωρίς να ακούσουν ούτε λέξη από τις απόψεις των Δημάρχων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι που περιβάλλουν τον Υμηττό.

«Για άλλη μια φορά αισθανόμαστε παρίες της κεντρικής εξουσίας» σχολίασε δηκτικά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλος, συμπληρώνοντας: «Έρχονται έξι υπουργοί της κυβέρνησης, μας λένε την άποψη τους και μετά φεύγουνε μαζί με τα 2/3 του ακροατηρίου. Για εμένα αυτό είναι πολιτική απρέπεια. Έπρεπε να είναι εδώ και να ακούσουν τι θα πουν αυτοί που ζουν και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα κάθε μέρα».

Ο Δήμαρχος των 3Β, αν και κεντροδεξιός δεν «μάσησε» τα λόγια του, αποδεικνύοντας την παρρησία που τον διακατέχει στην πολιτική του πορεία, καθώς δεν δίστασε να τα βάλει με πολιτικούς που ανήκουν στο ίδιο πολιτικό μετερίζι.

Μπορεί ο κ. Κωνσταντέλλος να μην έχει σχέση με τα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα της Ηλιούπολης με τα οποία ασχολείται το site μας, ωστόσο η στάση του και ο λόγος του ήταν άξια αναφοράς.

Δείτε το video:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ