Facebook Pixel

Αθλητικα

Κόλλησε Στο «Μηδέν» Η Ηλιούπολη Απέναντι Στον Γιούχτα

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κόλλησε Στο «Μηδέν» Η Ηλιούπολη Απέναντι Στον Γιούχτα

Λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της 9ης αγωνιστικής της Superleague 2 για την Ηλιούπολη, η οποία υποδέχθηκε τον νεοφώτιστο Γιούχτα στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα παρά τις ευκαιρίες που είχαν, αποσπώντας μόνο 1 βαθμό από το παιχνίδι. Αλλά και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις, με την χαρακτηριστικότερη εκείνη του 84ου λεπτού, όπου το σουτ του Βρετού μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ηλιούπολη έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ ο Γιούχτας τους 12, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπάρο (36′ λ.τ Άντο), Ράμος (82′ Φρίμπονγκ), Ασίγκμπα, Ντέντλερ, Γκοτσούλιας, Παντελίδης (83′ Ράντοβατς), Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπαστάκος, Βασιλούδης (68′ Κρέτση).

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδαρης, Μάρτσι, Τζανης, Μπουτσακης (68′ Βρεττός) Κόλα, Πολυχρόνης (85′ Κίσσας) Νοικοκυρακης (85′ Γιουσέφ) Ροβιθης, Μπρους, Κωστανασιος (70′ Δασκαλάκης).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ