Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Εντυπωσίασαν Οι Ηπειρώτες Στη Θεατρική Τους Παράσταση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εντυπωσίασαν Οι Ηπειρώτες Στη Θεατρική Τους Παράσταση

Υπό απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Η Κυρά Φροσύνη Aπό Το Χθες Στο Σήμερα», η οποία ανέβηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης.

Οι Ηπειρώτες, εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες Ηλιουπολίτες που γέμισαν ασφυκτικά το αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού μεγάρου, παρουσιάζοντας μια εκπληκτική παράσταση, με συμβολικό χαρακτήρα, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στις κακοποιημένες γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η παράσταση «ανέβηκε» την 25η Νοεμβρίου, που είναι η παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, με τους Ηπειρώτες να δίνουν το δικό τους μήνυμα μέσα από μια επαγγελματικού επιπέδου παράσταση.

Οι ερμηνείες των μελών του συλλόγου που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν εξαιρετικές, ενώ όλη η οργάνωση θύμιζε επαγγελματική θεατρική παράσταση, με τον σύλλογο να αποδεικνύει ακόμα μια φορά την πολύτιμη συμβολή και συνεισφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αιρετοί της πόλης ενώ σύντομου χαιρετισμό απηύθυνε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ