Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Κοκοτίνης: «Αυταρχική & Συγκεντρωτική Η Διοίκηση Βαλασόπουλου»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Κοκοτίνης: «Αυταρχική & Συγκεντρωτική Η Διοίκηση Βαλασόπουλου»

Πυρά κατά του Δημάρχου και της δημοτικής Αρχής εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ηλιουπολης, Χρήστος Κοκοτίνης.

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία» 94 FM, ο κ. Κοκοτίνης ανέφερε πως «ο Δημαρχος δεν μπόρεσε να διαβουλευτεί με την κοινωνία σε κάποια θέματα και να ακολουθήσει συγκεντρωτική και αυταρχική πολιτική», ενώ προσέθεσε ότι στην τρέχουσα δημαρχιακή θητεία, η παράταξή του επέλεξε να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση στη Διοίκηση του Δήμου, καταθέτοντας πάντα προτάσεις στα θέματα που διαφωνούσε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ: https://www.mixcloud.com/94fm/%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-94fm/

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοκοτίνης: «Αυταρχική & Συγκεντρωτική Η Διοίκηση Βαλασόπουλου»
  1. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ λέει:

    ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ – ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ.
    Ο Κος ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΠΟΒΑΡΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΗ.ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΕΧΟΥΝ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ “ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ” ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΚΛΕΞΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΘΛΑΣΕΙΣ , ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ,ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ