Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κλείνει Το Κέντρο Covid Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Με Απόφαση Του Υπουργείου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κλείνει Το Κέντρο Covid Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Με Απόφαση Του Υπουργείου

Τέλος στη λειτουργία του γνωστού και ως «κέντρου COVID» που λειτουργούσε εντός του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης βάζει με απόφαση του το υπουργείο Υγείας.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ουσιαστικά σταματά τους δεκάδες δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους που πραγματοποιούνταν σε πολίτες για τη νόσο COVID-19, προκαλώντας αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Πλέον, δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους θα πραγματοποιούν μόνο νοσοκομειακές μονάδες, ενώ αρκετοί Ηλιουπολίτες έγιναν γνώστες της νέας «ρύθμισης» με δυσάρεστο τρόπο, καθώς πήγαν στο κέντρο υγείας για έλεγχο, χωρίς τελικά να εξεταστούν.

Δράσεις Ελέγχου Στο Δημαρχείο Για Την Κάλυψη Του Κενού

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει ήδη μεριμνήσει για να καλυφθεί το «κενό» στους τοπικούς ελέγχους, επαναφέροντας τους δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται στο δημαρχείο.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ του Κλειστού Θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης», με είσοδο από Κουντουριώτου, από 9:30 έως 15:00, στις στις 9, 16 και 23 Νοεμβρίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η δράση θα συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ