Facebook Pixel

Αθλητικα

Κλείδωσε Τα Playoffs Η Ηλιούπολη Μετά Την Εκτός Έδρας Νίκη Επί Του Γιούχτα

Όλα ανοιχτά για την άνοδο στη Superleague, καθώς τα playoffs θα κρύβουν εκπλήξεις.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κλείδωσε Τα Playoffs Η Ηλιούπολη Μετά Την Εκτός Έδρας Νίκη Επί Του Γιούχτα

Και επίσημα θα βρίσκεται στα playoffs του πρωταθλήματος της Superleague 2 η Ηλιούπολη, καθώς το εκτός έδρας 0-1 επί του Γιούχτα στην Κρήτη την εδραίωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα playoffs, έχοντας ως στόχο την άνοδο στη Superleague, μετά από μια κανονική περίοδο που οι στόχοι εκπληρώθηκαν και με το «παραπάνω», καθώς αρχική στόχευση της ομάδας ήταν η 5άδα.

Πλέον, ο «Ήλιος» κοιτάζει τα κρίσιμα ματς των playoffs, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Και αυτό διότι, οι βαθμολογικές διαφορές που ισχύουν έως τώρα καταργούνται, μιας και η βαθμολογία των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα playoffs θα διαιρεθούν «δια 2», εξαλείφοντας ουσιαστικά τα όποια βαθμολογικά αβαντάζ, με τις διαφορές να κρίνονται στον «πόντο». Έτσι, στα επόμενα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας η Ηλιούπολη ψάχνει 2 νίκες για να ενισχύσει τη βαθμολογία της, ενόψει playoffs.

Tα επόμενα δύο παιχνίδια για τον «Ήλιο» είναι εκτός έδρας, με τους κυανέρυθρους να αντιμετωπίζουν το Αιγάλεω και τα Χανιά.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ