Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Δέσμευση Ψυρρόπουλου Για Δημιουργία Αποδυτηρίων Στο Αθλητικό Κέντρο «Χαλικάκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Δέσμευση Ψυρρόπουλου Για Δημιουργία Αποδυτηρίων Στο Αθλητικό Κέντρο «Χαλικάκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δέσμευσή του πως η δημοτική αρχή θα δημιουργήσει χώρο αποδυτηρίων για το αθλητικό κέντρο «Χαλικάκι» εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια απαντήσεων σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης ανέφερε πως ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος έχει ανάγκη από αποδυτήρια και τουαλέτες, τονίζοντας πως η δημιουργία τους είναι πάγιο αίτημα του τμήματος στίβου του Γ.Σ Ηλιούπολης.

«Πρόθεση μας είναι να αξιοποιήσουμε τον χώρο κάτω από τον στίβο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν χρησιμοποιείται και είναι κλειστός. Σκοπεύουμε να το μετατρέψουμε σε αποδυτήρια και τουαλέτες για τους αθλούμενους», ανέφερε ο κ. Ψυρρόπουλος, δεσμευόμενος πως η δημοτική αρχή θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης του και παράδοσής του στους δημότες. Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται επί της οδού Μαβίλη και χρησιμοποιείται σήμερα από την Ένωση Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Ηλιούπολης.

mavili apoditiria Ηλιούπολη: Δέσμευση Ψυρρόπουλου Για Δημιουργία Αποδυτηρίων Στο Αθλητικό Κέντρο «Χαλικάκι» (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτό είναι το κτίσμα που θέλει να μετατρέψε σε αποδυτήρια η νέα δημοτική αρχή.

Δείτε το βίντεο:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ