Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Κεντροδεξιές «Κοκορομαχίες» Σε Κοινή Θέα Στο Κέντρο Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κεντροδεξιές «Κοκορομαχίες» Σε Κοινή Θέα Στο Κέντρο Της Ηλιούπολης

Κανέναν από τους παραβρισκόμενους δεν υπολόγισαν δύο γνωστοί κεντροδεξιοί παράγοντες στην Ηλιούπολη, οι οποίοι ξεκίνησαν μια κόντρα σε δημόσιο χώρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.

Σύμφωνα με πηγές του ilioupolinews, τα δύο γαλάζια στελέχη, ένας εκ των οποίων είναι μάλιστα και επικεφαλής δημοτικής παράταξης, συναντήθηκαν τυχαία σε πολυσύχναστο σημείο του κέντρου της πόλης, έχοντας μια ζωηρή λεκτική αντιπαράθεση για την τοπική οργάνωση αλλά και τις εκλογές του 2023.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνάντησης τους, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν κατηγορίες, επιρρίπτοντας εκατέρωθεν ευθύνες για τα εσωκομματικά τους αλλά και για την αντιπολίτευση που ασκεί ο αιρετός στο δημοτικό συμβούλιο, με τον διάλογο να αποκτά ένταση σε ορισμένα σημεία, με αποτέλεσμα να προξενήσουν το ενδιαφέρον πολλών περιοίκων και επαγγελματιών που στεγάζονται στην περιοχή.

Την ένταση φαίνεται πως «γείωσε» πολίτης-κοινός γνωστός των δύο ανδρών, που σύμφωνα με πληροφορίες τα «έψαλε» και στους δύο, κατηγορώντας τους πως μπαίνουν σε ανούσιες κόντρες.

Όλα αυτά ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «αλώσει» την Ηλιούπολη με πυκνή δραστηριότητα, καίριες παρεμβάσεις και σημαντική συνεισφορά με προτάσεις για τοπικά ζητήματα, κάνοντας την τοπική οργάνωση της ΝΔ να φαίνεται τραγικά «λίγη» στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ