Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Μια «Διαφορετική» Διάβαση Πεζών Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μια «Διαφορετική» Διάβαση Πεζών Στην Ηλιούπολη

Μία κάπως «διαφορετική» διάβαση πεζών έκανε την εμφάνιση της στην Ηλιούπολη καθώς αποδεικνύεται πως μόνο διάβαση δεν είναι.

Συνεργεία του Δήμου, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας έβαψε τις διαβάσεις έξω το 10ο δημοτικό σχολείο. Ωστόσο η μια διάβαση τελειώνει στο…«πουθενά», καθώς στο τέλος της βρίσκονται κάγκελα και όχι πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα το σημείο να είναι απροσπέλαστο.

Το ζήτημα ανέδειξε ο επικεφαλής της ποδηλατικής κοινότητας Ηλιούπολης κ. Κώστας Ραβάνης, προκαλώντας αντιδράσεις αλλά και γέλιο από αρκετούς συμπολίτες μας.

Και μια φωτογραφία bonus:

242466703 10158599972173237 8493232919097394047 n Μια «Διαφορετική» Διάβαση Πεζών Στην Ηλιούπολη

Η Απάντηση Του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιεών

Απαντώντας στο δημοσίευμα, ο κ. Κώστας Σεφτελής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η συγκεκριμένη διάβαση πεζών έγινε από το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου μας μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στη συνεδρίασή της, στις 13/9/2021.Παράλληλα ήταν προγραμματισμένη εργασία κοπής του αντίστοιχου τμήματος με τη διάβαση πεζών της σιδηροκατασκευής ,η οποία δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, εξαιτίας βλάβης του οχήματος που μεταφέρει το προσωπικό με τα εργαλεία τους. Οι σχετικές εργασίες ήταν ήδη προγραμματισμένες για αύριο το πρωί. Τέλος, σημειώνω πως στο συγκεκριμένο σημείο για πρώτη φορά, όπως έγινε αντιληπτό, γίνονται ευρύτερες παρεμβάσεις (που δυστυχώς δεν αναφέρεται στην ανάρτηση), ώστε να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια οι πεζοί και κυρίως οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου και του 17ου Νηπιαγωγείου .Εννοείται πως ακολουθούν και άλλες εργασίες, όπως για παράδειγμα ακριβώς μπροστά στην είσοδο του 10ου Δημοτικού Σχολείου, με διάβαση πεζών και μετατόπιση της μεταλλικής κατασκευής. Με εκτίμηση σε όλους και σε όλες».

Σημαντική ενημέρωση (23/9/2021 | 12:00): Συνεργεία του Δήμου αποκατέστησαν το πρόβλημα, αφαιρώντας τα κάγκελα μπροστά από τη διάβαση πεζών.

IMG 7456 Μια «Διαφορετική» Διάβαση Πεζών Στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ