Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Κεντροδεξιά «Επετηρίδα» Για Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κεντροδεξιά «Επετηρίδα» Για Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Στην Ηλιούπολη

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο διάλογος που είχαν σε δημόσιο χώρο δύο κεντροδεξιοί αιρετοί της Ηλιούπολης με φόντο τις εκλογές του 2023.

Οι δύο άνδρες από διαφορετικές παρατάξεις μίλησαν παρουσία άλλων παρευρισκόμενων για το ενδεχόμενο συνεννόησης των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων για κοινή κάθοδο στις εκλογές, με την κατάληξη της συζήτησης να καταλήγει σε «φιάσκο».

Η Επετηρίδα

«Να κάτσουμε να τα βρούμε, αλλά να κάνουμε και οι δύο πίσω να βγάλουμε μπροστά τον Αθανασίου» ήταν η αποστροφή του ενός αιρετού, η οποία εξόργισε τον συνομιλητή του: «Έχουν άλλη σειρά, να περιμένει ο μικρός, δεν καταλαβαίνω γιατί τον προμοτάρετε διαρκώς» ήταν η έντονη αντίδραση του έτερου δημοτικού συμβούλου.

Όπως φαίνεται ο κεντροδεξιός χώρος στην πόλη κινείται ακόμα στη λογική της «επετηρίδας» περασμένων δεκαετιών, με τα στελέχη του να αγνοούν πως εδώ και 11 χρόνια βρίσκονται σε έναν ατέρμονο κύκλο εσωστρέφειας και τα ίδια πρόσωπα να ανακυκλώνονται σε θέσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η «διάσπαση» είναι «βούτυρο στο ψωμί» του νυν Δημάρχου, ο οποίος αυξάνει την επιρροή του στην πόλη.

Όσο για τον 29χρονο Θανάση Αθανασίου, φαίνεται πως αυξάνει διαρκώς τη δημοτικότητα του σε τοπικό επίπεδο και τα ερείσματα του στην πόλη αλλά και στην κυβέρνηση. Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα εδώ και χρόνια, έχοντας σημειώσει ουκ ολίγες επιτυχίες στην επαγγελματική του πορεία, μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ