Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Έμπρακτη Αλληλεγγύη Σε Οικογένειες Μαθητών Του Ειδικού Σχολείου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Έμπρακτη Αλληλεγγύη Σε Οικογένειες Μαθητών Του Ειδικού Σχολείου

Τις θερμές ευχαριστίες του προς το 8ο και το 17ο δημοτικά σχολεία Ηλιούπολης εξέφρασε με επιστολή του το ειδικό γυμνάσιο-λύκειο Αθηνών που εδρεύει στην Ηλιούπολη.

Αφορμή για την επιστολή στάθηκε το κύμα συμπαράστασης των συλλόγων γονέων των δύο σχολείων στις οικογένειες των μαθητών του ειδικού σχολείου που χρειάστηκαν βοήθεια. Οι γονείς και οι μαθητές του 8ου, του 17ου και του 4ου δημοτικών σχολείων της πόλης σε συνεργασία με την «Κυψέλη Εθελοντών» του Δήμου συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, βοηθώντας έμπρακτα τις οικογένειες των μαθητών του ειδικού σχολείου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 8ο και 17ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, με τη συμμετοχή του 4ου δημοτικού σχολείου, την «Κυψέλη Εθελοντών» του Δήμου, τη νεολαία Ηλιούπολης και ανώνυμους πολίτες για τη δωρεάν προς το σχολείο μας. Κάθε ιδιωτική προσφορά είναι αρωγό στο έργο μας» αναφέρει στην επιστολή της η διευθύντρια του σχολείου.

2021 Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Συλλογής Τροφίμων Ηλιούπολη: Έμπρακτη Αλληλεγγύη Σε Οικογένειες Μαθητών Του Ειδικού Σχολείου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ