Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κλείνει Προληπτικά Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης “Παιδικό Στέκι” – Η Ανακοίνωση Της Διεύθυνσης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κλείνει Προληπτικά Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης “Παιδικό Στέκι” – Η Ανακοίνωση Της Διεύθυνσης

Άλλη μια επιχείρηση της πόλης μας επιλέγει τον δρόμο της υπευθυνότητας, ανακοινώνοντας την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε μαθήτρια του κέντρου.

Όπως ανακοίνωσε το ΚΔΑΠ, πρόκειται για μια καθαρά εθελοντική ενέργεια με γνώμονα την πρόληψη, καθώς το παιδί  δεν είχε επισκεφθεί το κέντρο για 6 ημέρες. Όπως τονίζεται, έχουν ενημερωθεί ήδην οι γονείς των 4 παιδιών που βρίσκονταν στο τμήμα με την μαθήτρια και διενεργήθηκαν για προληπτικούς λόγους τεστ COVID-19 στο εκπαιδευτικό προσωπικό του κέντρου. Το κέντρο θα παραμείνει κλειστό για 2 ημέρες.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα 5 απολυμάνσεις, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες, με τους υπεύθυνους του ΚΔΑΠ να δηλώνουν πως «πάνω από όλα ειναι η πρόληψη και η υγεία των μαθητών, των οικογενειών τους και του προσωπικού του κέντρου».

Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι» είναι ένα πρωτοπόρο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που μεριμνά για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών 5-12 ετών.

Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα που είχε κάνει το ilioupolinews.gr τον περασμένο Ιούλιο, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ