Facebook Pixel

Αθλητικα

«Καθάρισε» Το Αιγάλεω Η Ηλιούπολη Με Πρωταγωνιστές Μπαστακό & Παντελίδη Και Πλησίασε Την Κορυφή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Καθάρισε» Το Αιγάλεω Η Ηλιούπολη Με Πρωταγωνιστές Μπαστακό & Παντελίδη Και Πλησίασε Την Κορυφή

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σημείωσε η Ηλιούπολη, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 επί του Αιγάλεω στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έδειξαν καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας 2 καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με χαρακτηριστικότερη εκείνη του Ramos ο οποίος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Ήλιος» ανέβασε στροφές, με τον Βασιλούδη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 52′ να ανοίξει το σκορ, κάτι το οποίο έκανε 5 λεπτά αργότερα ο Μπαστακός. Μόλις 2 λεπτά μετά το πρώτο γκολ του Ήλιου, ο Ράμος κέρδισε πέναλτι, με τον Παντελίδη να το εκτελεί και να γράφει το τελικό 2-0.

Πλέον η Ηλιούπολη έχει 17 βαθμούς, φτάνοντας την Καλλιθέα στη 3η θέση της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπουσάι, Ασίγκμπα (90+1′ Λατίνοβιτς), Γκοτσούλιας, Παντελίδης (87′ Κρέτσι), Μπαστακός (90+1′ Μάντιτς), Φρίμπονγκ (87′ Άντο), Ράμος, Βασιλούδης (70′ Τσαφταρίδης).

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Τσιμόπουλος, Πέτκοβιτς (66′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά (66′ Μπάλλας), Βάρκας (76′ Μπάμπης), Κωνσταντακόπουλος, Κολλάς (57′ Σταμένκοβιτς), Ραμίρεζ, Γκάβριτς (57′ Νταβιώτης).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ