Facebook Pixel

Τοπικα

Kαθαρά Δευτέρα Στην Ηλιούπολη – Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Kαθαρά Δευτέρα Στην Ηλιούπολη – Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων γεμάτες παραδοσιακή μουσική και τοπικά έθιμα περιμένει τους κατοίκους της Ηλιούπολης την Καθαρά Δευτέρα, με τον Δήμο και τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης να διοργανώνουν παραδοσιακές γιορτές.

Αρχικά, ο Δήμος Ηλιούπολης, όπως κάθε χρόνο διοργανώνει τον παραδοσιακό εορτασμό της ημέρας στο Πάρκο «Χαλικάκι». Εκεί, από τις 11:00 το πρωί θα υπάρχει παραδοσιακή μουσική, και θα διανεμηθούν σαρακοστιανά εδέσματα όπως φασολάδα, λαγάνα και χαλβάς. Σε περίπτωση βροχοπτώσεων η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου.

Επίσης, μεγάλο παραδοσιακό γλέντι διοργανώνει και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης. Όπως κάθε χρόνο, οι Ηπειρώτες θα διοργανώσουν εκδήλωση στον Προφήτη Ηλία. «Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί τις γεύσεις και την ατμόσφαιρα που μόνο ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης μπορεί να μας προσφέρει! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια. Σας περιμένουμε όλους», αναφέρει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος, ο οποίος εκτός από την παραδοσιακή μουσική θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας σε όσους βρεθούν στο σημείο.

Δείτε περισσότερα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ