Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κατέρρευσε Γερανογέφυρα Στο Συνεργείο Του Δήμου Ηλιούπολης – Καταγγελία Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Κατέρρευσε Γερανογέφυρα Στο Συνεργείο Του Δήμου Ηλιούπολης – Καταγγελία Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΦΩΤΟ)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο συνεργείο αυτοκινήτων του Δήμου Ηλιούπολης.

Η γερανογέφυρα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των εργαζομένων, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και όλοι οι εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης 21/3/2019. Η λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης ήταν η μόνη δημοτική παράταξη που αντέδρασε άμεσα στο περιστατικό, ζητώντας εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή για τις διαδικασίες ελέγχου και συντήρησης της γερανογέφυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λαϊκής συπσείρωσης:

Η κατάρρευση της Γερανογέφυρας σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δήμου, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη μόνο και μόνο γιατί ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Απαιτούμε ως Λαϊκή Συσπείρωση από την Δημοτική Αρχή άμεσα να κινήσει όλες τις διαδικασίες ελέγχου και να απαντήσει στο γιατί προέκυψε ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα στο συνεργείο του Δήμου, αν τηρούνται οι διαδικασίες ελέγχου και τα στάνταρ συντήρησης της γερανογέφυρας. Η διαδικασία της ΕΔΕ είναι ο μόνος δρόμος ώστε με ασφάλεια και ψυχραιμία να αποτυπωθούν τα γεγονότα και οι παραλήψεις που έφεραν το σημερινό σοβαρότατο γεγονός στο Γκαράζ του Δήμου. Το σημερινό δε σοβαρό ατύχημα κάνει εξίσου επιτακτικό το καθήκον έλεγχου όλων των εγκαταστάσεων στο Γκαράζ ώστε οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σε συνθήκες ασφάλειας και να μην βρεθούμε μπροστά σε γεγονότα  που θα είναι ανεπίστρεπτα για την ζωή και την ασφάλεια τους.

a2e521acbbc4bdd1fd451dd7c14f231b Κατέρρευσε Γερανογέφυρα Στο Συνεργείο Του Δήμου Ηλιούπολης - Καταγγελία Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΦΩΤΟ)

7b08fffc33063e644b455f8085cdee6e Κατέρρευσε Γερανογέφυρα Στο Συνεργείο Του Δήμου Ηλιούπολης - Καταγγελία Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΦΩΤΟ)

Πηγή φωτογραφιών: Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κατέρρευσε Γερανογέφυρα Στο Συνεργείο Του Δήμου Ηλιούπολης – Καταγγελία Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Καθε μερα ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΩΡΕΣ….ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ..ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.δεν τους ξερει….ουτε η μαννα μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ