Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Kατάμεστο Το Θέατρο Άλσους Στην Παρουσίαση Του Ψηφοδελτίου Του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Kατάμεστο Το Θέατρο Άλσους Στην Παρουσίαση Του Ψηφοδελτίου Του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη

Πάνω από 1.000 Ηλιουπολίτες έδωσαν ηχηρό «παρών» στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, όπου παρουσιάστηκαν 79 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος κατά τη σύντομη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να βελτιώσει την πόλη τα τελευταία 4 χρόνια, με ιδιαίτερη αναφορά να γίνεται στο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ηλιούπολη. Ειδική μνεία έγινε στην προσπάθεια για σύνθεση πολιτικών δυνάμεων και απόψεων και συγκεκριμένα, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει πως το νέο όνομα της παράταξής του «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» αποσκοπεί στο να ενώσει δυνάμεις για το καλό της πόλης.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής αρχής, αναφερόμενος τόσο στις μαζικές αναπλάσεις των παιδικών χαρών, όσο και στην έναρξη λειτουργίας του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στο κέντρο της πόλης, ενώ αναφερόμενος στο επίμαχο ζήτημα της καθαριότητας στάθηκε στην προσπάθεια της αύξησης της ανακύκλωσης με τους νέους σταθμούς που έχουν ανακυκλωθεί σε όλη την πόλη. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια ριζικής αναδιοργάνωσης του τομέα καθαριότητας, ενώ δεσμεύτηκε για την αγορά νέων απορριματοφόρων και οχημάτων που θα ενισχύσουν την καθαριότητα στην πόλη, το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε 79 υποψηφίους, αναφέροντας πως έως τον Σεπτέμβριο θα έχει συμπληρώσει τον αριθμό 87, που είναι ο ανώτατος αριθμός υποψηφίων με βάση τη νομοθεσία, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γιωργάκης, ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Βοσκόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωακειμίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλία Χρηστίδου και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ