Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Κατάμεστο Τo Δημοτικό Αναψυκτήριο Στην Προεκλογική Εκδήλωση Του Σπύρου Λευθεριώτη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Κατάμεστο Τo Δημοτικό Αναψυκτήριο Στην Προεκλογική Εκδήλωση Του Σπύρου Λευθεριώτη

Άκρως επιτυχημένη πρέπει να θεωρείται η προεκλογική εκδήλωση του Ηλιουπολίτη Σπύρου Λευθεριώτη, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά».

Στην κατάμεστη αίθουσα του αναψυκτηρίου του άλσους «Δ. Κιντής», ο κ. Λευθεριώτης έδωσε το δικό του μήνυμα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, παρουσιάζοντας το στίγμα των προθέσεών του για την Περιφέρεια. Ο κ. Λευθεριώτης αναφέρθηκε τόσο στα αναγκαία έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχήτου κεντρικού τομέα, όπου είναι υποψήφιος, αλλά και στην ανάγκη να καταρτιστεί μια συνεκτική στρατηγική τοπικής ανάπτυξης για όλη την Περιφέρεια Αττικής.

Κατά την σύντομη και περιεκτική ομιλία του, ο κ. Λευθεριώτης παρουσίασε ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία για την Ηλιούπολη, δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον και τη βαθιά γνώση του για τα προβλήματα της πόλης, τονίζοντας πως η πορεία του στο περιφερειακό συμβούλιο -εφόσον εκλεγεί- θα συνοδευτεί από δυναμική διεκδίκηση λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

«Νιώθω την Ηλιούπολη σαν το σπίτι μου για αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω την προεκλογική μου πορεία από εδώ» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Λευθεριώτης, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.

Με τα θερμότερα λόγια μίλησαν για τον κ. Λευθεριώτη και την υποψηφιότητά του ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, Τάσος Ευσταθίου και Δημήτρης Ευαγγέλου, οι οποίοι παρότρυναν τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν την εν λόγω υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ