Facebook Pixel

Τοπικα

Ένας Ηλιουπολίτης Ιερέας Στο Κατώφλι Της Μητρόπολης Παραμυθίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένας Ηλιουπολίτης Ιερέας Στο Κατώφλι Της Μητρόπολης Παραμυθίας

Ένας από τους πιο αγαπητούς ιερείς της πόλης μας, ο αρχιμανδρίτης Σπυρίδωνας Κατραμάδος φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη θέση του Μητροπολίτη Παραμυθιάς.

Ο Ηπειρώτης ιερέας γεννήθηκε το 1965. Τελείωσε με “Άριστα” τη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και δίδαξε ως καθηγητής Θεολόγος σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Η ιερατική του πορεία ξεκίνησε το 1990 όταν χειροτονήθηκε διάκονος, ενώ το 1997 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι (PARIS IV- SORBONNE), λαμβάνοντας το Δίπλωμά του με βαθμό “Άριστα”.

Η πορεία του ως ιερέας συνοδεύεται από σημαντικές θέσεις και αξιώματα στην ιεραρχία της ελληνικής εκκλησίας, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες φημολογείται πως είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την κάλυψη της θέσης του Μητροπολίτη Παραμυθιάς. Ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης έχει πλούσιο κοινωνικό έργο στην Ηλιούπολη, έχοντας ενισχύσει το σισίτιο του Ι.Ν Κοίμησης Θεοτόκου και δίνοντας συχνά βοήθεια σε εκατοντάδες οικογένειες της πόλης που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ένας Ηλιουπολίτης Ιερέας Στο Κατώφλι Της Μητρόπολης Παραμυθίας
  1. Ο/Η Παναγιώτης Κοτσώνης λέει:

    Εξαιρετικός Ιερέας και άνθρωπος! Εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτός ο επόμενος Μητροπολίτης! Την ευχή του να έχουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ