Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελίες Ψυρρόπουλου Για Κίνδυνο Πυρκαγιάς Από Ξερά Κλαδιά Στα Σύνορα Ηλιούπολης-Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελίες Ψυρρόπουλου Για Κίνδυνο Πυρκαγιάς Από Ξερά Κλαδιά Στα Σύνορα Ηλιούπολης-Βύρωνα

Bολές προς τη δημοτική αρχή εξαπολύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος με αφορμή καταγγελίες πολιτών για ύπαρξη ξερών κλαδιών στον λόφο πάνω από το Β’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Ο κ. Ψυρρόπουλος καταγγέλει τη δημοτική αρχή για αδράνεια εν μέσω ακραίων συνθηκών καύσωνα και ανέμων, καθώς τα ξερά κλαδιά εγκυμωνούν κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς. «Έπειτα από καταγγελίες συμπολιτών μας, βρεθήκαμε στην περιοχή του Απόστολου Παύλου, λίγα μέτρα από το γήπεδο της Διάνα και μια ανάσα από τα σπίτια της Αγίας Μαρίνας, για να διαπιστώσουμε ξερά δέντρα, μπουκάλια και σκουπίδια σε όλη μας τη διαδρομή», αναφέρει ο κ. Ψυρρόπουλος και προσθέτει: «Στη δυσκολότερη μέρα για το βουνό μας, με απαγόρευση και με κίνδυνο σταδίου 5, η διοίκηση του Δήμου ασχολείται με την επανεκλογή της και αδιαφορεί πλήρως για τον επικείμενο κίνδυνο».

Ο κ. Ψυρρόπουλος απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους της πολιτικής προστασίας του Δήμου για την απομάκρυνση όλων των επικίνδυνων ξερών κλαδιών και εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στο βουνό.

Στις μομφές του κ. Ψυρρόπουλου απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κατηγορώντας τον υποψήφιο Δήμαρχο για Fake News. Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ