Facebook Pixel

Δημοτικα

Γιάννης Αντζινάς: «Προεκλογικά Fake News Από Τον Στάθη Ψυρρόπουλο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γιάννης Αντζινάς: «Προεκλογικά Fake News Από Τον Στάθη Ψυρρόπουλο»

Απάντηση στις καταγγελίες του Στάθη Ψυρρόπουλου έδωσε ο αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αντζινάς, κατηγορώντας τον επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» για fake news.

Ο κ. Αντζινάς, απαντώντας στην ανάρτηση του κ. Ψυρρόπουλου για την ύπαρξη επικίνδυνων ξερών κλαδιών στον λόφο πάνω από το Β’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, κάνει λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αναφέροντας: «Ο κ. Ψυρρόπουλος μέρα μεσημέρι ανέβηκε στο βουνό, στην περιοχή του Αποστόλου Παύλου, λίγα μέτρα από το γήπεδο της ΔΙΑΝΑ, με σκοπό και μόνο να κατηγορήσει για απραξία τον Δήμο Ηλιούπολης και τις Υπηρεσίες του, δημιουργώντας για άλλη μια φορά εντυπώσεις!».

Όπως αναφέρει ο κ. Αντζινάς, η περισυλλογή των κλαδιών από το συγκεκριμένο σημείο είναι αρμοδιότητα του Δασαρχείου και του Υπουργείο Περιβάλλοντων μέσω του προγράμματος «Antinero», ενώ καλεί τον κ. Ψυρρόπουλο να είναι «πιο προσεκτικός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κάνοντας παράλληλα λόγο για «σκοπιμότητες». «Προτού προβεί σε καταγγελία, όφειλε να τηλεφωνήσει στον ΣΠΑΥ, όπου είναι και μέλος του, για να ενημερωθεί σχετικά… Καταλαβαίνουμε τις προεκλογικές σκοπιμότητές του και -μιας και ούτε με τον Δήμο επικοινώνησε- θα τον ενημερώσουμε εμείς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για ζητήματα πολιτικής προστασίας αναφέρει πως ο Δήμος Ηλιούπολης, ο 7ος Πυροσβεστικός Σταθμός Δάφνης – Υμηττού, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης και όλοι οι εθελοντές είναι σε πλήρη επιφυλακή, ενώ σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, συνεχίζονται οι πεζές περιπολίες σε πάρκα και επικίνδυνα σημεία για πυρκαγιά, όπως επίσης και στον Υμηττό στα όρια της Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ