Καταγγελίες Για Απευθείας Προεκλογική Αναθέση Στην Ηλιούπολη Από Την Παράταξη «ΗλιουπΌλοι Μαζί» (VIDEO)

Σε μία σημαντική καταγγελία προχώρησε η παράταξη «ΗλιουπΌλοι Μαζί«.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο τύπου της παράταξης, η δημοτική αρχή ανέθεσε απευθείας έργο ύψους 7.000 ευρώ σε ανάδοχο με σκοπό τη διοργάνωση θεατρικής παιδικής παράστασης στο θέατρο του Δημαρχείου. Η καταγγελία της παράταξης του Γ. Χατζηδάκη αναφέρει πως η ανάδοχος εταιρεία ανήκει σε σημαίνον στέλεχος του Πράσινου Κινήματος, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές πως πρόκειται για προεκλογική κίνηση του Δημάρχου εν όψει της συνεργασίας της παράταξης του με την κ. Βρέκου και το Πράσινο Κίνημα.

Μάλιστα, οι καταγγελία πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, ρωτώντας τον Δήμαρχο : «Ο πρόεδρος της αναδόχου εταιρείας διατηρεί δεύτερη παρεμφερή εταιρεία στην οποία νόμιμος εκπρόσωπος είναι πρόσωπο άμεσα συνδεδεμένο με την κα Βρέκου, ή όχι;«, γεννώντας πολλά ερωτηματικά για την υποθεση.

Το ilioupolinews παρουσιάζει το έγγραφο της ανάθεσης στην επίμαχη εταιρεία:

3 Γράψτε το σχόλιο σαςs on "Καταγγελίες Για Απευθείας Προεκλογική Αναθέση Στην Ηλιούπολη Από Την Παράταξη «ΗλιουπΌλοι Μαζί» (VIDEO)"

  1. ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ | 13/04/2019 at 19:07 | Απάντηση

    Νόστιμο ξύδι για το φαγητό είναι μονάχα το ξύδι ΤΟΠ…

  2. ΛΟΙΠΟΝ…ΔΕΝ ΘΕΛΏ ουτε με νοιαζει προσωπικα ποιος θα εκλεγει .ΑΡΚΕΙ να κανει ΚΑΛΑ την αρρωστη πολη μας..μακρυα ομως απο τις μεγαλες ηλικιες..ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ..οι νεοι ειναι η ΕΛΠΙΔΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ…ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ..ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

  3. Ενταξει τα οικοπεδα τα πηραμε….ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ …???ΤΟΣΟΣ αγβνας για να ηινουν ΜΠΕΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ..ΕΛΕΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Το email σας δεν θα εμφανίζεται στο σχόλιο.


*