Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Καταγγελίες Της Αντιπολίτευσης Με «Φόντο» Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Bολές από δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Καταγγελίες Της Αντιπολίτευσης Με «Φόντο» Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Εξαιρετικά σοβαρές φαίνεται πως είναι οι καταγγελίες δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη σχετικά με πτυχες λειτουργίας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Τον «χορό» των καταγγελτικών ανακοινώσεων άνοιξε η παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω». Σύμφωνα με την καταγγέλουσα κ. Παπαθανασίου, η οποία εκπροσωπεί την παράταξη στο Διοικητικό Συμβούλιο,  από το Σεπτέμβριο του 2019 όμως και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ, ενώ πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση (χωρίς να έχει συγκληθεί σε σώμα το ΔΣ) στην οποία η ίδια δεν προσεκλήθη, όπως έπρεπε, ούτε γραπτά, ούτε τηλεφωνικά. Και οι καταγγελίες από την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή δεν τελειώνουν εδώ. Η κ. Παπαθανασιου αναφέρει πως της δόθηκαν μόλις 3 ημέρες να μελετήσει τον προϋπολογισμό του Μουσείου για το 2020, ο οποίος μάλιστα έπρεπε να έχει εγκριθεί εδώ και μήνες.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της παράταξης «Η Πολη Που Θέλω», εδώ.

Λαϊκή Συσπείρωση: Η Διοίκηση Έχει Χάσει Κάθε Μέτρο!

Επιτακτικά είναι και τα ερωτήματα που έθεσε με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης επί του ζητήματος, σχολιάζοντας πως «η Δημοτική Αρχή έχει χάσει κάθε μέτρο απ ότι φαίνεται στην λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης». Πιο συγκεκριμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: «Από το Σεπτέμβρη του 2019 δεν συγκρότησε ποτέ το Διοικητικό Συμβούλιο του, ούτε φυσικά το πέρασε ως όφειλε από την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τώρα μέσα στο κατακαλόκαιρο η Δημοτική Αρχή θυμήθηκε ότι το ΝΠΔΔ, θα πρέπει για το 2020 να έχει και προϋπολογισμό και σκέφτηκε να συγκαλέσει ένα ανύπαρκτο ΔΣ. Δικαιούμαστε με βάση τα προκλητικά ευτράπελα της Δημοτικής Αρχής να ισχυριζόμαστε ότι σίγουρα κάτι βρωμάει εδώ και καιρό στο ΝΠΔΔ!!! Η Δημοτική Αρχή οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης, εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ