Facebook Pixel

Δημοτικα

Καταγγελία Της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις Για Αθέμιτες Προεκλογικές Πρακτικές Από Υποψήφια Του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελία Της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις Για Αθέμιτες Προεκλογικές Πρακτικές Από Υποψήφια Του Δημάρχου

Σαφείς αιχμές κατά συνεργάτιδας του Δημάρχου Ηλιούπολης αφήνει με ανακοίνωση της η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», καταγγέλοντας αθέμιτες προεκλογικές πρακτικές.

Η ανακοίνωση της παράταξης του Θοδωρή Παπαδάτου κάνει λόγο για «προεκλογική κατρακύλα», αναφέροντας πως «υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή του Δημάρχου, κάνει διαφημιστική καμπάνια εκμεταλλευόμενη τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η υποψήφια που κατέχει διοικητική θέση σε όργανο του Δήμου διένεμε προσωπικές προεκλογικέ κάρτες σε ηλικιώμένους κατά τη διάρκεια της μετάβασης τους σε θαλάσσια μπάνια με λεωφορείο του Δήμου Ηλιούπολης. Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Παπαδάτος επικοινώνησε με τη συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, εκφράζοντας έντονα τα παράπονά του.

«Καλούμε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη να αποσύρει άμεσα την υποψηφιότητα της συγκεκριμένης συνεργάτιδός του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρηθεί συνένοχος, ενώ θα δημοσιευθεί και η εμπρόσθια όψη της κάρτας που απεικονίζεται στη φωτογραφία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καταγγελία Της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις Για Αθέμιτες Προεκλογικές Πρακτικές Από Υποψήφια Του Δημάρχου
  1. Ο/Η tsiros λέει:

    … ενώ όλοι οι άλλοι είστε νερό για λειτουργιά, που έλεγε η γιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ