Facebook Pixel

Δημοτικα

Αγγελική Ευσταθιάδου: «Θέλω Η Ηλιούπολη Μας Να Έχει Τη Θέση Που Της Αξίζει»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αγγελική Ευσταθιάδου: «Θέλω Η Ηλιούπολη Μας Να Έχει Τη Θέση Που Της Αξίζει»

Η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική είναι ένα πάγιο και διαρκές αίτημα των τελευταίων ετών. Είναι λίγες οι περιπτώσεις των γυναικών που ενδιαφέρονται για τα κοινά και θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Αγγελική Ευσταθιάδου, μια ενεργή Ηλιουπολίτσσα που συμμετέχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» του Τασου Ευσταθίου.

YouTube video

«Δεν Θέλω Να Βλέπω Την Πόλη Μου Να Παρακμάζει»

Η συνάντηση με την κυρία Ευσταθιάδου έγινε σε κεντρικό σημείο της πόλης. Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που την ώθησαν να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, έδειξε προς την πλευρά ενός κάδου απορριμάτων λέγοντας: «Έχω βαρεθεί να βλέπω την πόλη μου βρώμικη», και συμπλήρωσε: «Ζούμε σε μια πόλη σκοτεινή, χωρίς δημοτική συγκοινωνία, με πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα και όλα αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ αλλά και οι συνδημότες μου που βλέπω καθημερινά».

«Οι Ηλιουπολίτες δεν αισθάνονται ασφαλείς στην πόλη τους σε πολλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να αλλάξει», συμπληρώνει η κυρία Ευσταθιάδου, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις και δοκιμές και πως η πόλη έχει ανάγκη από ριζική αλλαγή.

efstathiadou 02 Αγγελική Ευσταθιάδου: «Θέλω Η Ηλιούπολη Μας Να Έχει Τη Θέση Που Της Αξίζει»

«Με Τον Τάσο Ευσταθίου Γιατί Γνωρίζει Τα Προβλήματα»

Όταν η κουβέντα ήρθε στον κύριο Ευσταθίου και στην επιλογή της να συμπορευτεί μαζί του, η κ. Ευσταθιάδου ήταν αφοπλιστική: «Γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου πάρα πολύ καλά. Άρα, ξέρει ακριβώς τι έχει να αντιμετωπίσει. Όταν προτείνει λύσεις είναι εφικτές. Ο κόσμος του έχει εμπιστοσύνη και τον αγαπά. Το βλέπεις στα μάτια τους. Δεν είναι τυχαίο ότι τον φωνάζω ο Τάσος της καρδιάς μας. Οπότε, ποιον άλλον να επιλέξω ώστε ο Δήμος μας να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ίδια δεν χρειάζεται απλά γνώση των προβλημάτων της πόλης, αλλά και όρεξη και ο σωστός σχεδιασμός για την επίλυση τους. «Οι προχειρότητες μας έφτασαν εδώ. Άρα σωστή μελέτη, σωστός σχεδιασμός και ευθύτητα στην υλοποίηση. Εδώ κρινόμαστε από το αποτέλεσμα, όχι από την προσπάθεια», επισημαίνει.

«Έχω Μάθει Να Αγωνίζομαι Για Ό,τι Αγαπώ»

«Η πόλη μας έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και εγώ ό,τι αγαπώ,το στηρίζω και παλεύω για να γίνει καλύτερο», απαντά στην ερώτηση «γιατί να σας επιλέξει ο πολίτης στην κάλπη».

«Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι δοτικός άνθρωπος και ανήσυχο πνεύμα. Δεν επαναπαύομαι και προσπαθώ για το καλύτερο. Θέλω ο Δήμος μας να έχει την θέση που του αξίζει. Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας λειτουργεί στον «αυτόματο πιλότο» θα έλεγα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Έχω μάθει να αγωνίζομαι για ότι αγαπώ και ότι αξίζει. Την Ηλιούπολη λοιπόν και την αγαπώ, και το αξίζει», αναφέρει, ενώ η συζήτηση κλείνει με μια βεβαιότητα πως ο Τάσος Ευσταθίου όχι μόνο θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος, αλλά θα αλλάξει και την πόλη προς το καλύτερο.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας λειτουργεί στον «αυτόματο πιλότο» θα έλεγα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Έχω μάθει να αγωνίζομαι για ότι αγαπώ και ότι αξίζει. Την Ηλιούπολη λοιπόν και την αγαπώ, και το αξίζει.

Αγγελική Ευσταθιάδου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Με Την Παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά»

Βρείτε την Αγγελική Ευσταθιάδου στο Facebook

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ