Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Πρεμιέρα» Για Την Κάρτα Του Δημότη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Πρεμιέρα» Για Την Κάρτα Του Δημότη Στην Ηλιούπολη

Και επίσημα ξεκινά η διάθεση της «κάρτας του δημότη» στους ενδιαφερόμενους Ηλιουπολίτες. Πρόκειται για μια προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που γίνεται πράξη, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Πρόκειται για μια κάρτα η οποία θα διατήθεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους στα δημοτολόγια του Δήμου, με μια απλή αίτηση. Οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν προνόμια όπως εκπτωση στο κόστος συμμετοχής τους σε επιμορφωτικά, αθλητικά προγράμματα και προνομιακές τιμές σε παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης καθώς και εκπτώσεις σε καταστήματα εστίασης, εμπορίας και υπηρεσιών και γενικά στις επιχειρήσεις, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της «Κάρτας Δημότη» και θα διαθέτουν το ειδικό σήμα.

Πως Μπορείτε Να Την Αποκτήσετε

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα, συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα, εδώ. Όσο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μπορούν να συμπληρώνουν ειδική αίτηση ένταξης, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ.

Όπως επισημαίνει στην σχετική του ανακοίνωση ο Γιώργος Χατηζηδάκης, «Ο νέος θεσμός της Κάρτας του Δημότη έχει σκοπό να ενισχύσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτών και Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας, και αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο βήμα, για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ