Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εντοπίστηκε Εμπρηστικός Μηχανισμός Στην Αργυρούπολη, Στους Πρόποδες Του Υμηττού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εντοπίστηκε Εμπρηστικός Μηχανισμός Στην Αργυρούπολη, Στους Πρόποδες Του Υμηττού

Εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από δύο γκαζάκια καλυμμένα από ένα μαξιλάρι εντοπίστηκε στο περιαστικό δάσος της Αργυρούπολης στους πρόποδες του Υμηττού.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευση στο σπίτι λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος άγνωστοι τοποθέτησαν γεμάτα γκαζάκια στο περιαστικό δάσος.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος τους ΣΠΑΥ «Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν».

Πρόκειται για την δεύτερη απόπειρα εμπρησμού στους πρόποδες του Υμηττού καθώς Πριν λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί μεγεθυντικός φακός σε ξερά χόρτα από τους περιπολούντες εθελοντές τους ΣΠΑΥ.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες στην Ηλιούπολη έγιναν δύο αλλεπάλληλες απόπειρες εμπρησμού το ρέμα της Πικροδάφνης με τους δράστες να αναζητούνται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ