Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το Καρναβάλι Έρχεται Ξανά Στην Ηλιούπολη – Το Πλήρες Πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Καρναβάλι Έρχεται Ξανά Στην Ηλιούπολη – Το Πλήρες Πρόγραμμα

Ένας από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς της πόλης, το Ηλιουπολίτικο καρναβάλι επανέρχεται μετά από 2 χρόνια αδράνειας λόγω της πανδημίας.

Το καρναβάλι στην Ηλιούπολη είχε σταματήσει για πολλά χρόνια. Ωστόσο, η νέα δημοτική αρχή επανέφερε τον θεσμό τον Φεβρουάριο του 2020, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, σε μια διοργάνωση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων κατοίκων της πόλης και που προσέφερε μια διέξοδο διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Φέτος, το καρναβάλι είναι ακόμα μεγαλύτερο και περιλαμβάνει events, δράσεις που θα γεμίσουν την πόλη μας παιχνίδι, χρώμα και γέλια σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις. Για άλλη μια χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης, με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Θανάση Μπίρλη θα είναι αρωγός και συνδιοργανωτής στη διεξαγωγή του καρναβαλιού, προσφέροντας 2 μεγάλα άρματα στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 19/2.

αφισα Καρναβαλι1 Το Καρναβάλι Έρχεται Ξανά Στην Ηλιούπολη - Το Πλήρες Πρόγραμμα

«Είμαστε εδώ, δυνατότεροι από πριν, και έτοιμοι για το καλύτερο. Όλοι όσοι αποτελούν τη δύναμη αυτού του καρναβαλιού, βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας και ένα είναι το σίγουρο: το Καρναβάλι της Ηλιούπολης θα έχει μεγάλη συμμετοχή, υπέρμετρη φαντασία, ένταση, μουσική και άφθονο χορό!», τονίζει στο μήνυμά του Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων

Η πρώτη δράση του φετινού καρναβαλιού ειναι το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού». Το κηνύγι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου από την πλατεία Φλέμινγκ, όπου και θα τερματίσει 1,5 ώρα αργότερα, υπό τους ήχους της ομάδας Βραζιλιάνικων Κρουστών Quilombo, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τους ήχους, τον χορό και τη ζωντάνια τους.

Θησαυρος αφισα1 Το Καρναβάλι Έρχεται Ξανά Στην Ηλιούπολη - Το Πλήρες Πρόγραμμα

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:30 π.μ., στην οποία θα συμμετέχουν σχολεία, φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης, ενώ ο εμπορικός σύλλογος θα συνδράμει για ακόμα μια φορά με 2 άρματα. Η αποκριάτικη συγκέντρωση για την παρέλαση του καρναβαλιού θα γίνει στο Νησάκι, όπου θα είναι η αφετηρία, με τερματισμό την Πλατεία Eθνικής Αντιστάσεως.

Μετά το πέρας της παρέλασης, θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τον Bo και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς καιξέφρενο πάρτι σε λάτιν ρυθμούς με χορευτές «Zumbaμε».

«Είμαστε εδώ, δυνατότεροι από πριν, και έτοιμοι για το καλύτερο. Όλοι όσοι αποτελούν τη δύναμη αυτού του καρναβαλιού, βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας και ένα είναι το σίγουρο: το Καρναβάλι της Ηλιούπολης θα έχει μεγάλη συμμετοχή, υπέρμετρη φαντασία, ένταση, μουσική και άφθονο χορό!», τονίζει στο μήνυμά του Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης και προσθέτει: «Eυχαριστώ θερμά για τη συμβολή της τη θεατρολόγο Αργυρώ Δημακέα και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο, με τον οποίο οργανώσαμε -από την αρχή της θητείας μας- το Καρναβάλι στην πόλη».

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ