Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Kανονικά Θα Διεξαχθεί Η Εμποροπανήγυρη Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Αυστηρά Μέτρα Ασφαλείας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Kανονικά Θα Διεξαχθεί Η Εμποροπανήγυρη Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Αυστηρά Μέτρα Ασφαλείας

Σημαντική Ενημέρωση (14/7 – 14:43): Με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε, η εμποροπανήγυρη οδεύει προς ακύρωση.

Διαβαστε περισσότερα, εδώ.


Κανονικά φαίνεται πως θα διεξαχθεί η εμποροπανήγυρη της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη την προσεχή Πέμπτη & Παρασκευή.

Μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, αποφασίστηκε η κανονική διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, παρά την αυξητική τάση των κρουσμάτων. Τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν, ωστόσο, θα είναι αυστηρότατα, με τις αποστάσεις μεταξύ των πάγκων να είναι στα τρία μέτρα, όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Πηγές από το Δημαρχείο αναφέρουν πως δεν θα υπάρχουν πάγκοι μικροπωλητών επί της διαχωριστικής νισήδας, όπως τα προηγούμενα χρόνια, παρά μόνο στις άκρες τις λεωφόρου Αγίας Μαρίνας.

Η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας θα είναι συνεχής, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να ελέγχουν αυστηρά την τήρηση των μέτρων καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, κανονικά φαίνεται πως θα διεξαχθούν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει ανακοινώσει ο Ιερός Ναός, μετά από τη διευκρινιστική δήλωση που εξέδωσε ο προιστάμενος αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου.

Διευκρινίσεις Σχετικά Με Τους Πανηγυρικούς Εορτασμούς Της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Από Τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Kανονικά Θα Διεξαχθεί Η Εμποροπανήγυρη Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Αυστηρά Μέτρα Ασφαλείας
  1. Ο/Η Αθανάσιος λέει:

    Κανονικά όλα να τα κάνετε μη χαλάσετε και το πανηγύρι. Και πάνω από όλα μη μου στεναχωρισεται τον αρχιμανδρίτη.Να μην κάνει και αυτός κανένα σόου ούτως ή άλλως για τα πανηγύρια είμαστε όλοι όμως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ