Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρόβλεψη Καλλιάνου: «Ενδεχόμενο Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη Την Κυριακή»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρόβλεψη Καλλιάνου: «Ενδεχόμενο Χιονόπτωσης Στην Ηλιούπολη Την Κυριακή»

Τις δικές του μετεωρολογικές εκτιμήσεις μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο την Κυριακή 17/1/2021 υπάρχει ενδεχόμενο ελαφράς χιονόπτωσης στην πόλη μας, με το θερμόμετρο να πέφτει σε χαμηλές θερμοκρασίας.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καλλίανος:

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/1/2021 :

0.00 – 03.00: Τοπικές βροχές κατά διαστήματα και χιονοπτώσεις πάνω από τα 100-150 m. Υποψηφιότητα για τοπικές χιονοπτώσεις θέτουν τα βόρεια προάστια της Αττικής και τα υπόλοιπα τμήματα του νομού από το ύψος περίπου της Ηλιούπολης και βορειότερα με πιθανές εξάρσεις και σε λίγο χαμηλότερα υψόμετρα. Για έστω και ασθενείς χιονοπτώσεις στο κέντρο της Αθήνας η πιθανότητα είναι κάπως περιορισμένη. Όμως ο καιρός εκεί έχει τον τελευταίο ρόλο.

03.00 – 06.00 : Τοπικές βροχές κατά διαστήματα και χιονοπτώσεις πάνω από τα 100-150 m. Υποψηφιότητα για τοπικές χιονοπτώσεις θέτουν τα βόρεια προάστια της Αττικής και τα υπόλοιπα τμήματα του νομού από το ύψος περίπου της Ηλιούπολης και βορειότερα με εξάρσεις (κάπως περιορισμένη η πιθανότητα) και σε λίγο χαμηλότερα υψόμετρα.

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος, υπάρχει ενδεχόμενο νέας υποτροπής του καρούν με από την νέα εβδομάδα, με ενδεχόμενο νέων χιονοπτώσεων σε περιοχές της Αττικής, τονίζοντας ωστόσο πως «επειδή ο καιρός είναι χαοτικό φαινόμενο και κάθε 6 ώρες λαμβάνουμε διαφορετικά προγνωστικά δεδομένα (κακοκαιρία για δυνατούς λύτες), υπάρχει πιθανότητα τα παραπάνω υψόμετρα να έρθουν τελικά λίγο διαφορετικά».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςKαιρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ