Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γέμισε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Το Δημαρχείο Ηλιούπολης – Σύλλογοι Τραγούδησαν Τα Κάλαντα Στον Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γέμισε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Το Δημαρχείο Ηλιούπολης – Σύλλογοι Τραγούδησαν Τα Κάλαντα Στον Δήμαρχο

Γιορτινό κλίμα επικράτησε στο δημαρχείο Ηλιούπολης τις τελευταίες ημέρες, καθώς διάφοροι τοπικοί σύλλογοι και φορείς επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη για να του πουν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.

Η αρχή έγινε από το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», όπου στις 22 Δεκεμβρίου και σε κλίμα συγκίνησης, τα παιδιά και οι παιδαγωγοί του κέντρου τραγούδησαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των Χριστουγέννων. Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες της δομής, συνομίλησε για αρκετή ώρα τόσο με τους παιδαγωγούς όσο και με τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Ανυφαντή και ευχήθηκε σε όλους «καλές γιορτές με υγεία, δύναμη και πολλά χαμόγελα».  

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΕΕΠΕΑ 05. Γέμισε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Το Δημαρχείο Ηλιούπολης - Σύλλογοι Τραγούδησαν Τα Κάλαντα Στον Δήμαρχο

Την ιδια ημέρα ο Γιώργος Χατζηδάκης επισκέφθηκε τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου για να παρακολουθήσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, όπου τα μικρά παιδιά με τις παιδαγωγούς τους, συνοδεία μουσικών οργάνων, δημιούργησαν μια ιδιαίτερη γιορτινή ατμόσφαιρα, ψάλλοντάς του τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. «Σας ευχαριστώ που κάνετε ό,τι καλύτερο για να μεγαλώνει το χαμόγελο των παιδιών μας, γιατί το αξίζουν και αποτελούν το μέλλον του τόπου», ανέφερε ο Δήμαρχος, ενώ η διευθύντρια κ. Λεβογιάννη του προσέφερε μια χριστουγεννιάτικη δημιουργία των παιδιών.

ΒΡΕΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Γέμισε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Το Δημαρχείο Ηλιούπολης - Σύλλογοι Τραγούδησαν Τα Κάλαντα Στον Δήμαρχο

Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή 23/12 σειρά πήρε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, τα μέλη του οποίου με τις παραδοσιακές φορεσιές τους τραγούδησαν τα ηπειρώτικα κάλαντα στον Δήμαρχο. Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πριμηκύρη, στον οποίο κι ανήκε η πρωτοβουλία για την όμορφη έκπληξη, καθώς επίσης και τα μέλη του Συλλόγου και αφού αντάλλαξαν θερμές ευχές, προσφέρθηκαν από τους εργαζόμενους στο γραφείο του Δημάρχου χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.  

ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ 01 Γέμισε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Το Δημαρχείο Ηλιούπολης - Σύλλογοι Τραγούδησαν Τα Κάλαντα Στον Δήμαρχο

Τέλος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης το μεσημέρι της Παρασκευής άκουσε τα κάλαντα μετά μουσικής από φιλοξενούμενους του Σωματείου ΑΜΕΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια», τους οποίους συνόδευσε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Δημήτρης Στεφανίδης.  

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ 02 Γέμισε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Το Δημαρχείο Ηλιούπολης - Σύλλογοι Τραγούδησαν Τα Κάλαντα Στον Δήμαρχο

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ