Facebook Pixel

Δημοτικα

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής Βράβευσε Τον Πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης Θεόδωρο Γεωργάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής Βράβευσε Τον Πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης Θεόδωρο Γεωργάκη

Στην βράβευση του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης Θεόδωρου Γεωργάκη προχώρησε η Ένωση Δημάρχων Αττικής πριν λίγες ημέρες, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Ηλιουπολίτης «Δήμαρχος των έργων», όπως πολλοί τον χαρακτηρίζουν, βραβεύτηκε μαζί με ακόμα 3 εμβληματικούς δημάρχους για την γνώση του και την προσφορά του στον θεσμό της αυτοδιοίκησης. Μαζί με τον κ. Γεωργάκη βραβεύτηκαν ο κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος πρ. Δήμαρχος Περιστερίου, ο κ. Νίκος Ταμπακίδης πρ. Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτής κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Βουλευτής κα Νάντια Γιαννακοπούλου ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης έστειλε μαγνητοσκοπημένο θερμό μήνυμα συγχαρητηρίων στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

DSC 4642 Η Ένωση Δημάρχων Αττικής Βράβευσε Τον Πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης Θεόδωρο Γεωργάκη
Ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης δίπλα στον στρατηγό Κων/νο Φλώρο (δεξιά στο κέντρο) και μαζί του οι υπόλοιποι βραβευθέντες Δήμαρχοι.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ