Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καιρός: Έρχονται Νέες Χιονοπτώσεις Στην Αττική – Η Ανάρτηση Του Γιάννη Καλλιάνου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καιρός: Έρχονται Νέες Χιονοπτώσεις Στην Αττική – Η Ανάρτηση Του Γιάννη Καλλιάνου

Νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει στο μέσο της εβδομάδας την Αττική, με τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας επιδείνωσης του καιρού να είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και η χιονόπτωση ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα στο λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, «από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και έπειτα, σταδιακά, θα έρθει και ο πολυσυζητημένος χιονιάς της Αττικής». Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η κακοκαιρία θα διαρκέσει για σχεδόν 4 ημέρες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως θα υπάρχουν σφοδρές χιονοπτώσεις σε όλη τη διάρκεια. Η χιονόπτωση, σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο, θα εκδηλώνεται κατά περιόδους με άλλοτε πιο ήπια και άλλοτε πιο έντονα χαρακτηριστικά.

Ο κρατικός μηχανισμός θα πρέπει και οφείλει να είναι πανέτοιμος, σημειώνει ο γνωστός μετεωρολόγος.

H τελευταία κακοκαιρία με την ονομασία «Ελπίδα» είχε πλήξει σφοδρά και την Ηλιούπολη, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις και δημιουργώντας ένα τεράστιο κύμα δυσαρέσκειας από τους πολίτες προς τη δημοτική αρχή και την περιφέρεια για τη διαχείριση του παγετού.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ