Facebook Pixel

Τοπικα

Ημερίδα Ενημέρωσης Για Τα Πνευματικά Δικαιώματα Από Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ημερίδα Ενημέρωσης Για Τα Πνευματικά Δικαιώματα Από Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Μια ενδιαφέρουσα δράση ενημέρωσης των επαγγελματιών της πόλης για το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων και της μουσικής που ακούγεται στα καταστήματά τους διοργανώνει ο εμπορικός σύλλογος Ηλιούπολης.

Ο εμπορικός σύλλογος, με αφορμή τις καταγγελίες δεκάδων καταστηματαρχών για αξίωση μεγάλων χρηματικών ποσών από εταιρείες διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για την μουσική που αναπαράγεται στα καταστήματά τους, προέβη σε μια σειρά σημαντικών ενεργειών, μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση ημερίδας για την ενημέρωση των επιχειρηματιών.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20/11 και ώρα 16:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης και κεντρικός ομιλιτής θα είναι ο δικηγόρος της ΓΣΕΒΕ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα ενημερώσει τους επαγγελματίες για τα ζητήματα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Επίσης, εκτός της ημερίδας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, κ. Θανάσης Μπίρλης έφερε το θέμα προς συζήτηση στην συνομοσπονδία, ενώ λίγες ημέρες μετά το θέμα έφτασε στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη, η οποία έχει επιληφθεί του ζητήματος και αναμένοντας ανακοινώσεις εντός των επόμενων εβδομάδων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ