Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Απλώνει Δίχτυα Στην «Κεντροδεξιά Λίμνη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Απλώνει Δίχτυα Στην «Κεντροδεξιά Λίμνη»

Να ενισχύσει την κυριαρχία του στα δημοτικά τεκταινόμενα, πριν καλά-καλά αναλάβει επίσημα το τιμόνι του Δήμου επιχειρεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος, με μια σειρά κινήσεων που έχουν συζητηθεί.

Ο κ. Ψυρρόπουλος φαίνεται πως προσπαθεί να εδραιωθεί και στον κεντροδεξιό χώρο, ο οποίος στην συντριπτική του πλειονότητα τον στήριξε στον Β’ γύρο των εκλογών, μέσω συναντήσεων και προσεγγίσεων.

Δεν είναι τυχαία η αλληλουχία γεγονότων: Αρχικά, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εδώ και μέρες βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τοπικά στελέχη της ΝΔ, ενώ ο Τάσος Ευσταθίου εξέδωσε ένα σχεδόν διθυραμβικό δελτίο τύπου μετά τη συνάντηση του με το Νο2 της νέας διοίκησης, κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο και τους συνεργάτες του.

Η «τριπλέτα» του ανοίγματος στον κεντροδεξιό χώρο κλείνει με τη φημολογία περί γενικού γραμματέα, μια θέση για την οποία ο αρχικός σχεδιασμός άλλαξε άρδην, λίγο μετά την εκλογική νίκη του κ. Ψυρρόπουλου. Πλέον δεν προκρίνεται κάποιος έμπειρος Ηλιουπολίτης, αλλά κάποιος εκτός πόλης που έχει τεχνοκρατική αντίληψη και γνώση της αυτοδιοίκησης, με το όνομα του νεοδημοκράτη, πρώην Δημάρχου Σαρωνικού κ. Σοφρώνη να συζητείται πολύ τις τελευταίες ημέρες.

Οι γνώστες των συσχετισμών, γνωρίζουν, άλλωστε, πως σημαντικά στελέχη και υπουργοί της ΝΔ επιδόθηκαν σε αγώνα στήριξης του κ. Ψυρρόπουλου στον δεύτερο γύρο των εκλογών, σηκώνοντας τηλέφωνα και ζητώντας στήριξη στην υποψηφιότητά του από αρκετούς ηλιουπολίτες φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ.

Η νεανικότητα του κ. Ψυρρόπουλου και το μεγάλο ποσοστό νίκης του στον Β’ γύρο δεν του αφήνουν, άλλωστε, περιθώριο να μην κάνει ανοίγματα προς τον χώρο του κυβερνώντος κόμματος, θέλοντας να εδραιωθεί στη συνείδηση και των κεντροδεξιών ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ