Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιούπολη: «Υποδείξεις» Αντιδήμαρχου Προς Πολίτες Στα Social Media

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: «Υποδείξεις» Αντιδήμαρχου Προς Πολίτες Στα Social Media

Oύκ ολίγα είναι τα μηνύματα που έχουμε δεχτεί στο inbox τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ύφος αντιδήμαρχου του Δήμου Ηλιούπολης στο Facebook, ο οποίος αντιπαρατίθεται με πολίτες όταν εκείνοι αναδεικνύουν προβλήματα της γειτονιάς τους.

Το τελευταίο περιστατικό «υποδείξεων» έγινε με αφορμή τη δημοσίευση μιας συνδημότισσας μας για τα προβλήματα της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου, με τον αντιδήμαρχο να την εγκαλεί για «έλλειψη ευγένειας», χωρίς ωστόσο η κάτοικος της περιοχής να έχει δημοσιεύσει κάτι προσβλητικό για τον ίδιο ή για κάποιο άλλο πρόσωπο. «Να είστε ευγενική εάν θέλετε να σχολιάζετε τις αναρτήσεις μου» (!!!) σημείωσε ο αντιδήμαρχος, με την κάτοικο να του επισημαίνει πως η ανάρτηση της δεν προσέβαλε κανέναν με το σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση του.

Δεν είναι το μόνο περιστατικό, ωστόσο. Το ίδιο είχε συμβεί στο παρελθόν με αναρτήσεις δημοτών σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με το παρκάρισμα στη βιολογική αγορά της Τετάρτης στην πλατεία του ΙΚΑ, αλλά και με το θέμα των οδηγών όδευσης τυφλών στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, όπου η κριτική πολίτη εκλήφθηκε από τον κύριο αντιδήμαρχο ως «λάσπη». Μάλιστα, ο ίδιος πολίτης, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ευχηθεί δημόσια στον κ. Αντιδήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του, αποδεικνύοντας έτσι πως ουδέποτε είχε κακή προαίρεση απέναντι στον αιρετό. Ο αντιδήμαρχος φαίνεται πως «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του», έχοντας μάλιστα προβεί ακόμα και σε διαγραφή πολίτη που αναδείκνυε τα προβλήματα της περιοχής του.

Ο -κατά τα άλλα εργατικός και δραστήριος- άμισθος αντιδήμαρχος, με συνεχή παρουσία στους δρόμους της πόλης φαίνεται πως δεν δέχεται την κριτική πολιτών, σε αντίθεση με τους συναδέλφους του, οι οποίοι κρατούν «χαμηλό προφίλ» και ακούν με προσοχή τα διαδικτυακά παράπονα των δημοτών, αναζητώντας λύσεις και έχοντας διαρκώς «ανοιχτές κεραίες» στην κριτική. Άλλωστε αυτή είναι που τους κάνει καλύτερους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: «Υποδείξεις» Αντιδήμαρχου Προς Πολίτες Στα Social Media
  1. Ο/Η ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ λέει:

    μηπως ειναι ο ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ νεος ανιδήμαρχος;
    ή ο άλλος που παρακάλεσε να μην κάνουμε unlike & unfriend την δημοτική αστυνομία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ