Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Βρήκε Πορτοφόλι Με 800 Ευρώ Και Το Παρέδωσε Στον Ιδιοκτήτη Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Βρήκε Πορτοφόλι Με 800 Ευρώ Και Το Παρέδωσε Στον Ιδιοκτήτη Του

Μια Ηλιουπολίτισσα, το μεσημέρι της Παρασκευής 30/12 ήρθε προ εκπλήξεως, όταν αντίκρισε μπροστά της ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε στο εσωτερικό του 800 ευρώ σε μετρητά.

Λίγη ώρα πριν το συμβάν, είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Facebook και συγκεκριμένα στην ομάδα «Oι Ηλιουπολίτισσες», όπου ένα μέλος δήλωνε την απώλεια του πορτοφολιού της και ζητούσε την βοήθεια των συμπολιτισσών της. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια, ενώ λίγη ώρα αργότερα, το πορτοφόλι βρέθηκε από μέλος της ομάδας, παραδίδοντας το στην ιδιοκτήτρια του άθικτο και με όλο το ποσό το οποίο υπήρχε στο εσωτερικό του.

Η πραγματικά ανθρώπινη αυτή πράξη προκάλεσε τα θετικά σχόλια εκατοντάδων μελών της ομάδας, η οποία μέσα από τη μαζικότητα της κατάφερε να δώσει λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι «Ηλιουπολίτισσες» είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές ομάδες της πόλης, αριθμώντας πάνω από 12 χιλιάδες μέλη σε όλη την πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ