Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ηλιούπολη: Συναυλία Για Την Επέτειο Του Πολυτεχνείου Και Τα Τραγικά Γεγονότα Στη Μέση Ανατολή Από Την «Πλατεία Τέχνης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συναυλία Για Την Επέτειο Του Πολυτεχνείου Και Τα Τραγικά Γεγονότα Στη Μέση Ανατολή Από Την «Πλατεία Τέχνης»

Μια συναυλία με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου καθώς ως ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη Γάζα διοργανώνει η «Πλατεία Τέχνης» στην Ηλιούπολη.

Ο νεοσύστατος πολιτιστικός οργανισμός, θέλοντας να αναδείξει την διαχρονική μάχη κατά της καταπίεσης, του φασισμού και της καταπάτησης βασικών δικαιωμάτων διοργανώνει μια μουσική εκδήλωση στις 21 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης. Η πρώτη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 14/11 είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση, με τους Ηλιουπολίτες να συμμετέχουν ενεργά.

Θα τραγουδήσουν οι μαθητές του εργαστηρίου «Λόγω Φωνής», μαζί με την Ιωάννα Σαμπαϊντά, ενώ στην πρώτη από τις δύο συναυλίες θα συμμετέχει ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Ασπασία Στρατηγού.

Την εκδήλωση επιμελούνται ο γνωστός Ηλιουπολίτης δημοσιογράφος Θύμιος Καλαμούκης και ο Φίλιππος Πασσαλίδης.

400135660 269615779368867 1718030051885461199 n Ηλιούπολη: Συναυλία Για Την Επέτειο Του Πολυτεχνείου Και Τα Τραγικά Γεγονότα Στη Μέση Ανατολή Από Την «Πλατεία Τέχνης»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ